Postkasseskilt - Produktinformasjon, Design & Montering – Vest Gravering


Mer om våre selvklebende postkasseskilt

Mange velger å skrive direkte på postkassen med tusj eller å tape på ulike typer lapper. Dette er selvfølgelig helt greit, og vil fungere en stund.

Vi anbefaler uansett å montere et eget postkasseskilt. Da finner postbudet lettere frem til riktig postkasse, og du unngår at brevene dine havner i feil postkasse. Husk også at postkassen ofte er det første nye besøkende ser - Et skikkelig postkasseskilt gir et ryddig og pent uttrykk!

  Produktdetaljer - Skilt fra Vest Gravering

  • Materiale: UV-bestandig plastlaminat 
  • Farge: Hvit overflate og svart tekst
  • Tykkelse: 1,6mm
  • Montering: Dobbelsidig film på bakside
  • Levetid: Flere år - Misfarging / belegg vaskes av ved behov

  Vi kan også levere 0,8mm skilt uten dobbeltsidig film på baksiden. Dette egner seg godt for skilt som skal plasseres lommer på systempostkasser etc.

  Montering

  Skiltene leveres med selvklebende, dobbeltsidig tape på baksiden. Vask overflaten godt slik at den er fri for smuss og fett før du limer på postskiltet for best resultat. Ved montering på ren og rett overflate, vil både lim og skilt vare i mange år. Klebefilmen vil ha lengst levetid montert direkte på stål, plast, glass eller malte overflater. Ved montering på umalt trevirke og ubehandlet betong/mur vil limet slippe tidligere.

   

  Vedlikehold

  Materialet i skiltene er et UV-bestandig akrylplast-laminat ment for langvarig utendørs bruk. Skiltene krever ikke vedlikehold, men vil i likhet med alt annet bli skitten etter lange perioder ute i vær og vind. Vask med varmt vann og såpe er i de fleste tilfeller nok til å få skiltet til å se nytt ut igjen.

  Design

  For alle våre postkasse skilt kan du selv legge inn teksten du ønsker. Forhåndsvisningen støtter ulike fonter og skriftstørrelser over en eller flere linjer.
  Vårt designverktøy er enkelt og brukervennlig, og gir et nøyaktig bilde på hvordan det ferdige skiltet vil se ut. Noen justeringer lar seg ikke gjøre i designverktøyet, f.eks. mindre justeringer av "luft" mellom hver linje. Legg gjerne inn en kommentar på bestillingen dersom du ønsker slike justeringer - så ordner vi det før skiltet graveres og sendes ut.

  Produksjonen vår

  Til forskjell fra mange andre leverandører, bruker vi en proff fiber-laser til selve graveringen. Fiber-laseren har en ekstrem oppløsning som gir et meget godt detaljnivå, spesielt i motsetning til CO2-lasere som tradisjonelt brukes til denne typer oppgaver.

  Vest Gravering er et lite firma hvor vi fokuserer på å levere solide kvalitetsprodukter uten at dette skal koste for mye. Vi har derfor brukt mye tid på å finne den optimale kombinasjonen av maskiner, utstyr, materialer og arbeidsprosesser.

  Sjekk ut våre postkasseskilt her!