Om oss – Vest Gravering


Om oss

Spesialisten på Vestlandet

Vest Gravering ble etablert etter å ha drevet med ulike typer gravering som hobby i flere år. Kunnskap om materialer, maskiner og metoder kombinert med en solid faglig interesse står sentralt.

Kjerneproduktene våre er i dag enkle men detaljerte skilt til postkasser og ulike varianter av lekre håndlagde nøkkelringer i skinn.

Postkasseskilt
For et lite verksted som er litt for glad i produktutvikling og utforsking, er det viktig å også ha noen solide produkter det produseres mye av. For Vest Gravering er dette våre flotte postkasseskilt.

Vi har valgt å spesialisere oss på effektivt å lage enkle men detaljerte og pene skilt som tilpasses direkte i nettbutikken.

Skinnprodukter

Etter hvert som vi graverte ulike skinnprodukter, merket vi hvor stor forskjell på kvaliteten på produktene vi kjøpte inn. Etter hvert har vi faset ut stadig flere innkjøpte lærprodukter med produkter vi selv lager av garvet skinn av høy kvalitet. Dette er både tidkrevende og utfordrende, men resulterer i flotte produkter med lang levetid.

Verkstedet

Verkstedet drives på siden av fulltidsjobb, noe som gjør at vi bare tilbyr et begrenset utvalg produkter. Vi bruker mye tid på eksperimentering og produktutvikling, men på nettsiden tilbyr vi bare grundig kvalitetssikrede produkter som vi vet ser bra ut og som holder seg pene over tid.

At vi er en liten aktør skal ikke bety at verken kvalitet eller kundebehandling skal være noe annet en utmerket. Vi strekker oss langt for å tilby gode produkter tilpasset ditt formål og din design.

Vi skal ikke nødvendigvis være størst, men vi skal være best - enkelt og greit.